Super Baseball 2020

🕹️ Sega MD Oyunu 🕹️

DİĞER OYUNLAR

Kullanılan Tuşlar

Crude Buster
Crude Buster
The Pagemaster
The Pagemaster
No Escape
No Escape
Cadash
Cadash
Dr. Robotnik's Mean Bean Machine
Dr. Robotnik's
Mean Bean Machine
Arrow Flash
Arrow Flash
Boxing Legends Of The Ring
Boxing
Legends Of The Ring
NHL 98
NHL 98
Super Baseball 2020
Super Baseball 2020

DİĞER OYUNLAR

Super Baseball 2020 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Super Baseball 2020 oyununu oynamak için sayfa açıldıktan sonra birkaç saniye bekleyin. Super Baseball 2020 oyunu otomatik yüklenmeye başlarsa, oyun penceresinin en alt kısmında Super Baseball 2020 oyununun yüklendiğini gösteren yazılar çıkmaya başlayacaktır. Şayet oyunun yüklendiğini gösteren yazılar çıkmamış ise Super Baseball 2020 oyunun yüklenmesi için oyun penceresinin en alt kısmında yer alan PLAY NOW yazan butona tıklayın. Butona tıkladıktan birkaç saniye sonra Super Baseball 2020 oyununun yüklendiğini gösteren yazılar çıkmaya başlayacaktır.

Super Baseball 2020 oyununu tablet ya da cep telefonundan oynuyorsanız, oyunda kullanılan butonlar ekranda çıkacaktır. Fakat klavyeli bir bilgisayardan oynuyorsanız, Super Baseball 2020 oyununa ait butonlar klavye üzerinden kontrol edilir. Super Baseball 2020 oyununu oynayabilmeniz için oyunda kullanılan butonları bilmeniz önemlidir. Super Baseball 2020 oyununda kullanılan butonları öğrenmek için sayfayı kaydırarak oyun isminin hemen alt tarafında bulunan ve butonları gösteren resme bakın.

Resimde  ( JETON ATMA ) INSERT COIN  yazan bir buton varsa, Super Baseball 2020 oyununu oynayabilmek için, tıpkı atari salonlarında bulunan makinelere jeton atar gibi bu butona birkaç kez basmanız gerekir. Butona kaç kez basarsanız o kadar jeton atmış sayılırsınız. Jetonunuz bittikçe Super Baseball 2020 oyununu oynayabilmek için tekrar butona birkaç kez basmalısınız.


Super Baseball 2020 Oyna